Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

César Martín presenta el recull d’articles ‘El mechón del ángel’

El llibre aplega una selecció dels més de cinc-cents articles publicats entre el maig de 2004 i el febrer de 2017 al setmanari.

Van ser moltes les persones que es van aplegar aquest dimecres a la tarda al Claustre de Sant Francesc per acompanyar el notari César Martín en la presentació del seu llibre: el recull d’articles publicats al setmanari El 3 de Vuit ‘El mechón del ángel’ que ha publicat l’editorial vilafranquina Edicions i Propostes Culturals Andana conjuntament amb l’autor.

El títol fa referència al ble de cabell que cau sobre el front d’un angelet que hi ha esculpit a la portalada romànica de Santa Maria. Martín hi veu aquí la rebel·lia, l’esquerda en la fe, la manifestació de l’esperit crític de l’àngel. Un esperit crític que ell sempre vol tenir present i que l’acompanya en els escrits que, durant anys, ha publicat al setmanari penedesenc.

Per a l’edició del llibre, Martín ha distribuït els articles en 17 capítols tot i que, a priori, els textos no obeïen a cap classificació preestablerta.

El llibre aplega una selecció dels més de cinc-cents articles publicats entre el maig de 2004 i el febrer de 2017 al setmanari.

La glossa del llibre va anar a càrrec de la poeta i rapsoda Sílvia Amigó, el psicòleg Frederic Cuscó i l’arquitecte Pep Soler.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: