Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cellers del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages acolliran el Festival VinyaSons del 2018

La sisena edició del VinyaSons Ametller Origen presenta 12 noves experiències, en què la música, els vins i la gastronomia es combinaran en el festival enocultural i gastronòmic.

El Festival se celebrarà durant les nits d’estiu des del proper divendres 29 de juny fins al 10 d’agost.

Aquest any, Ametller Origen es converteix en patrocinador oficial del festival dotant-lo d’una identitat renovada sota el nom de VinyaSons Ametller Origen. En aquesta nova edició, els assistents podran gaudir de la  música en directe i degustar vins i caves de cellers emblemàtics del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages, acompanyats d’un menú gastronòmic. La programació musical de la nova edició del VinyaSons aposta per les veus femenines.

Els grups vocals també tenen un paper destacat en la nova programació de VinyaSons, entre els quals hi ha els guanyadors de la segona i la tercera edició del concurs Oh Happy Day! de TV3, In Cerscendo i Quartet Mèlt.

A més, el pianista i compositor Marco Mezquida també actuarà en dues ocasions, una d’elles en companyia de la coreògrafa Sol Picó.

El divendres 29 de juny a les nou de la nit hi haurà el concert inaugural.

Una proposta que per primer cop ajunta sobre l’escenari el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet, dos dels grups vocals a capella més mediàtics del panorama musical actual.

El concert de clausura, el divendres 10 d’agost, serà a càrrec de la veu de la jove Marina Tuset, de només 22 anys, però que ja és reconeguda com a nou talent de l’escena del millor jazz pop. Les entrades es poden comprar a través de diverses plataformes online a partir del 4 de juny. Del 30 de maig al 4 de juny estaran a la venta en exclusiva pels clients d’Ametller Origen.

La presentació del festival es va fer a  les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona i va comptar amb una actuació musical de Magalí Sare.

A més del director del festival a l’acte hi van intervenir també el director general d’Ametller Origen, Josep Ametller i Salvador Puig, director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: