Dimarts, 18 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot hauria de recuperar la seva normalitat a finals de juliol

El local social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, ja fa força mesos que està en obres, i aquest fet s’ha notat en aquest inici de temporada dels Verds.

Toni Bach, cap de colla dels vilafranquins, remarca que sempre han defensat que la seu social és important per la cohesió de la colla i per facilitar la participació en els assaigs i tota la resta d’activitats que es fan al llarg de la temporada. És innegable doncs, apunta Bach, que ha distorsionat el dia a dia de la colla en aquest inici de temporada.
Els treballs que s’hi estan fent van avançant, i les previsions apuntarien a finals de juliol com la data en que es podrien tornar a obrir bona part dels espais de Cal Figarot.
De moment, i com han anat fent fins ara, compaginen bona part de la feina als assaig amb els espais en obres i amb la provisionalitat que comporta aquesta situació. Esperant que, abans d’afrontar els mesos importants de la segona part de la temporada es recuperi la normalitat d’usos dels diferents espais de Cal Figarot.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: