Diumenge, 22 de Setembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot hauria de recuperar la seva normalitat a finals de juliol

El local social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, ja fa força mesos que està en obres, i aquest fet s’ha notat en aquest inici de temporada dels Verds.

Toni Bach, cap de colla dels vilafranquins, remarca que sempre han defensat que la seu social és important per la cohesió de la colla i per facilitar la participació en els assaigs i tota la resta d’activitats que es fan al llarg de la temporada. És innegable doncs, apunta Bach, que ha distorsionat el dia a dia de la colla en aquest inici de temporada.
Els treballs que s’hi estan fent van avançant, i les previsions apuntarien a finals de juliol com la data en que es podrien tornar a obrir bona part dels espais de Cal Figarot.
De moment, i com han anat fent fins ara, compaginen bona part de la feina als assaig amb els espais en obres i amb la provisionalitat que comporta aquesta situació. Esperant que, abans d’afrontar els mesos importants de la segona part de la temporada es recuperi la normalitat d’usos dels diferents espais de Cal Figarot.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
Les cançons favorites del Paton (II)
18:30
La caixa de Pandora
Cultural del Centre de Dia de Salut Mental de Vilafranca

Penedès Televisió

15:45
Carrers de Vilafranca
Plaça de Santa Maria
16:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
16:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: