Dimecres, 22 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Figarot hauria de recuperar la seva normalitat a finals de juliol

El local social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, ja fa força mesos que està en obres, i aquest fet s’ha notat en aquest inici de temporada dels Verds.

Toni Bach, cap de colla dels vilafranquins, remarca que sempre han defensat que la seu social és important per la cohesió de la colla i per facilitar la participació en els assaigs i tota la resta d’activitats que es fan al llarg de la temporada. És innegable doncs, apunta Bach, que ha distorsionat el dia a dia de la colla en aquest inici de temporada.
Els treballs que s’hi estan fent van avançant, i les previsions apuntarien a finals de juliol com la data en que es podrien tornar a obrir bona part dels espais de Cal Figarot.
De moment, i com han anat fent fins ara, compaginen bona part de la feina als assaig amb els espais en obres i amb la provisionalitat que comporta aquesta situació. Esperant que, abans d’afrontar els mesos importants de la segona part de la temporada es recuperi la normalitat d’usos dels diferents espais de Cal Figarot.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Els esports
Bàsquet. Els Monjos - Vendrell
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: