Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Balanç de les preinscripcions a Vilafranca

Un 90,5% dels alumnes de P3 i un 94,7% dels alumnes de 1r d’ESO podran anar al centre educatiu triat en primera opció a Vilafranca

Les famílies amb fills o filles que havien sol·licitat plaça en algun nivell de les etapes de segon cicle d’educació infantil, primària o secundària obligatòria en un centre de Vilafranca, han pogut finalment sortir de dubtes perquè s’han publicat les llistes definitives d’admesos a cada centre.

Les llistes amb el resultat de la preinscripció escolar per al 2018-2019 mostren que la major part dels aspirants a l’assignació d’un centre educatiu han aconseguit una plaça escolar a la primera opció que havien sol·licitat.

A P3, l’oferta definitiva és de 461 places. Aquesta oferta de places inclou dos grups a cada centre excepte al col·legi Sant Josep que compta amb un sol grup, cosa que representa un total de 19 grups de P3 en el conjunt de la vila.

S’han rebut 426 sol·licituds de P3 i finalment s’han assignat 423 places als centres de la vila. Un 90,5% de l’alumnat podrà anar a l’escola triada en primera opció, una sola sol·licitud anirà a un centre triat en quarta opció i una altra s’ha assignat d’ofici en un centre no sol·licitat.

Pel que fa al 1r curs de l’ESO, que és un altre nivell que concentra una bona part de les incorporacions a un nou centre educatiu, l’oferta de places a Vilafranca és de 462, repartides en 15 grups per al conjunt d’instituts públics a més de les places disponibles als centres concertats.

S’han rebut 463 sol·licituds de 1r d’ESO i finalment s’han assignat 454 places als centres de Vilafranca. D’aquestes, un 94,7% s’han assignat al centre escollit en primera opció, mentre que 2 sol·licituds s’han assignat d’ofici en centres no sol·licitats.

La matrícula serà del 21 al 27 de juny per al segon cicle de l’educació infantil, l’educació primària i el primer nivell d’ESO. El període de matriculació o confirmació de plaça per a 2n, 3r i 4t d’ESO serà del 25 al 29 de juny, ambdós inclosos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: