Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebra el 50è aniversari de Panderetes de Vilafranca

La celebració també recorda els 150 anys del Ball de Panderos.

Els actes començaran amb una cercavila on hi haurà colles de Panderos i Panderetes convidades, com ara els Panderos del Vendrell i els Panderos de Premià de Mar, les Panderetes de Sant Quintí, les Panderetes de Sant Pere de Ribes, les Panderetes de Sant Pere de Riudebitlles i les Panderetes de Sitges.

La cercavila començarà a les sis de la tarda i el recorregut començarà a la Pl. Jaume I, seguint per la Pl. de l’Oli, la Pl. Vall del Castell, Pl. Constitució, C/ la Parellada, C/ de la Palma, C/ St. Joan, Pl. Sant Joan i acabarà a la Pl. de la Vila. En allà hi haurà Ball de Lluïment.

A dos quarts de deu de la nit començarà el sopar popular a darrere l’Auditori. Una fideuà que té un preu de 8€ per persona. A partir de les dotze de la nit la música començarà a sonar amb els penedesencs Trifàsic amb Gel a l’escenari. A continuació hi haurà Ball de Gralles amb Filibusters i Borinots de la Vila fins a acabar la nit. Aquest espai serà lliure d’actituds sexistes, i per combatre el sexisme hi haurà un Protocol d’actuació contra violències sexistes.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: