Dimecres, 12 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana se celebren els actes del 20è Aniversari del Monument als Falcons

Enguany el Monument als Falcons situat a la Plaça del Penedès, celebra el seu XXè aniversari, i tot i que és allunyat del calendari habitual de celebració que sol rondar els voltants del maig.

Els Falcons de Vilafranca no han volgut desaprofitar l’ocasió per fer una celebració com es mereix. Per això aquest dissabte s’ha preparat un acte per commemorar l’efemèride del monument, que va ser fruit de l’esforç i aportacions de molts particulars i entitats, i del suport de molts excomponents que en van ser els promotors.

A partir de les sis de la tarda del dissabte es podrà gaudir a la plaça Penedès de música ambient i d’un espai amb vi, cava i refrescos. A les set començarà l’actuació dels Falcons en homenatge al monument. Un cop acabada l’actuació seguirà la música ambient per tal de poder passar una bona tarda de dissabte.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: