Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Alumnes de l’escola JJRàfols de Torrelavit fan de guies del Centre d’Interpretació de l’Aigua

Alumnes de l’escola JJRàfols de Torrelavit fan de guies del Centre d’Interpretació de l’Aigua

Durant aquest curs escolar 2017/18, l’escola de Torrelavit J.J. Ràfols, juntament amb el Centre d’Interpretació de l’Aigua, han dut a terme un projecte educatiu.

Un projecte enfocat a alumnes de cicle inicial amb l’objectiu de què, a través del centre, es treballessin matèries com la història, la llengua, les matemàtiques, medi, entre d’altres matèries.

L’objectiu final era que, a final de curs, els alumnes poguessin esdevenir guies del CdIAT durant un dia i poder mostrar-lo i explicar-lo als seus pares i mares, familiars, altres alumnes i professors i professores.

Així doncs, des del mes d’octubre del 2017 fins a final de curs, els alumnes han visitat en diferents ocasions el Centre i s’han entrevistat amb els guies i altres persones responsables de l’equipament museístic, amb la finalitat d’esbossar un recorregut i unes explicacions que oferirien a final de curs als visitants del museu.

I ja a final de curs, el passat 30 de maig, els joves guies van explicar la història del municipi, el Camí del Riu i el seu ecosistema, els usos que se n’ha fet de l’aigua del Riudebitlles, els molins paperers i les festes i tradicions arrelades a Torrelavit. I tot això davant d’un públic expectant, prop de 50 pares, mares, avis, professors i amics de Torrelavit.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: