Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acció ha presentat a Vilafranca dos nous serveis per a facilitar la internacionalització

Dues expertes han estat les encarregades de presentar aquests dos nous serveis davant d’empresaris i empresàries de l’Alt Penedès.

El Centre Àgora ha acollit aquest dimecres al matí una sessió organitzada per Acció, el servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca i la Federació d’Empresaris del Gran Penedès per a presentar dos nous serveis de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya. D’una banda, el Catalonia Trade Portal, un portal digital gratuït que es nodreix de 800 bases de dades i disposa d’una trentena d’eines per a ajudar les empreses a disposar d’informació clau i actualitzada en processos d’internacionalització o de diversificació de les exportacions.

D’altra banda, per a consultes més específiques, Acció ha posat en marxa recentment l’Oficina Tècnica de Barreres a la Internacionalització.

Dues expertes han estat les encarregades de presentar aquests dos nous serveis davant d’empresaris i empresàries de l’Alt Penedès.

Abans de la presentació, el tinent d’alcalde de l’àrea de desenvolupament econòmic i projecció exterior Joan Manel Montfort ha destacat les bones xifres en exportacions que presenta la comarca i ha valorat positivament la possibilitat d’oferir a l’empresariat sessions informatives com aquesta.

L’any 2016, un 10’4% de les empreses de la comarca van exportar. Si només mirem el sector industrial, l’Alt Penedès és la comarca on les empreses exporten més de la província de Barcelona. Majoritàriament, el destí són països de la Unió Europea i el Regne Unit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: