Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Blues i Jazz a la Font Clara de Lavern de la mà de Marc Ferrer Trio

Blues i Jazz a la Font Clara de Lavern de la mà de Marc Ferrer Trio

El primer concert de les Nits a la fresca de Subirats es durà a terme el proper 22 de juny a Lavern. Els dies 14 i 20 de juliol es faran els altes dos concerts del cicle.

Un any més la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Subirats organitza el programa Nits a la fresca gràcies al suport del Consell Comarcal i la Diputació. Enguany s’han previst tres concerts.
El primer concert es durà a terme el proper divendres 22 de juny a la
Font Clara de Lavern, a les 10 de la nit, on actuarà en Marc Ferrer Trio. Els artistes Pep Rius al contrabaix, Olivier Rocque a la bateria, i en Marc Ferrer al piano oferiran al públic assistent un concert amb composicions pròpies i clàssics del Blues i el Jazz. La complicitat del trio farà gaudir d’una vetllada única en aquest espai natural cobert de plataners.
El segon concert serà el dissabte 14 de juliol a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal, a les 10 de la nit, on actuarà el grup Mirabèl. Pol Aumedes a la veu i l’acordió, Ermengol Marcos al violí i veu, i en Joan Codina al pifre, la pandereta i veu, oferiran al públic assistent un concert de música tradicional occitana.
El tercer i últim concert de les Nits a la fresca serà el divendres 20 de juliol al Castell de Subirats, també a les 10 de la nit, on actuarà el grup d’havaneres Mar Endins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: