Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

143 persones han participat en l’edició 2018 de l’Endevina-la

Del total de participants, dues persones han encertat 52 dels 53 jeroglífics que es proposaven i que es podien consultar als aparadors dels 53 establiments col·laboradors del VxL.

El concurs de jeroglífics que promou el Servei de Català de Vilafranca i l’Alt Penedès junt amb les botigues col·laboradores del Voluntariat per la Llengua a Vilafranca es va cloure aquest dijous a la tarda amb el lliurament de premis a les persones guanyadores. L’acte tenia lloc a les instal·lacions del Servei de Català a Vilafranca.

Aquest any, 143 persones hi han participat amb 1.584 butlletes omplertes, el que suposa un increment del 22% respecte el nombre de butlletes de l’any passat. Entre les persones participants es comentava que els jeroglífics eren una mica més difícils que altres anys.

Del total de participants, dues persones han encertat 52 dels 53 jeroglífics que es proposaven i que es podien consultar als aparadors dels 53 establiments col·laboradors del Voluntariat per la Llengua.

A l’acte de cloenda de l’Endevina-la es va repartir més d’una dotzena de lots de regals.
El concurs s’organitza a Vilafranca des del 2006 i es basa en els jeroglífics publicats en un llibre per Jordi Esteban. Entre les persones participants hi ha molts nens i nenes, famílies senceres i grups d’amics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: