Dimecres, 5 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca i el Consell Comarcal impulsen la campanya “Tracta’m bé”

En el marc dels actes de la Setmana de la Gent Gran de Vilafranca s’ha presentat aquesta campanya que busca lluitar contra el maltractament a la gent gran.

Una campanya que s’ha enfocat des del punt de vista positiu de fer visibles bones pràctiques de tracta vers les persones grans.
La sala del Claustre on s’ha fet la presentació de la campanya acull l’exposició amb les fotografies que il·lustren la campanya i que han estat realitzades pel Club Diafragma.
L’acte el va obrir el regidor de la Gent Gran de Vilafranca, Raimon Gus, que va donar la benvinguda als assistents i va destacar que l’acte se celebrava en el marc de la setmana de la gent gran de Vilafranca.
Des del Consell Comarcal, el president de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Jordi Bosch, destacava el fet que properament s’editaran un tríptics amb aquestes fotografies i tota la informació al voltant de la campanya per fer-los arribar als ajuntaments i entitats que treballen amb el col·lectiu de gent gran. Bosch remarca que la voluntat és fer-la el màxim de visible.
El tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social de l’Ajuntament, Ramon Zaballa, destacava que vivim en una societat en que les persones vivim cada cop més anys. I que això provoca que aquestes persones acabin tenint amb l’edat certa dependència que pot acabar comportant que siguin víctimes d’algun abús o maltractament.
Per Zaballa és important que es protegeixi la dignitat de les persones, fins els seus darrers dies i mirar de sensibilitzar el màxim la societat davant les necessitats d’un col·lectiu que cada cop és més nombrós.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: