Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha celebrat unes Fires de Maig marcades pel bon moment econòmic

Les Fires de Maig obrien portes divendres al matí i fins aquest diumenge a la nit han estat oferint una mostra del potencial econòmic i comercial de Vilafranca i de l’Alt Penedès.

Els darrers actes van ser el sorteig que fan els concessionaris de vehicles i com a novetat d’enguany també un sorteig del sector de la llar, que estava concentrat en el pavelló de la Gamba.

El sorteig entre tots els compradors de vehicles permet tenir una dada que serveix per valorar l’activitat comercial del moment. Ja l’any passat es va assolir una xifra destacada, però enguany s’ha superat.

A falta d’una valoració amb més detalls, a cop calent el balanç que en fan els responsables de l’organització de les fires és molt positiu.

El regidor de Promoció Econòmica destaca també els resultats positius de la participació en l’espai Demo, on les empreses i entitats podien fer demostracions de producte. L’any passat es va fer a la Fassina i no va tenir gaire ressò, en canvi aquest any s’ha muntat dins del pavelló firal i ha estat tot un èxit, com també es valora de forma positiva el nou plantejament del pavelló de la Gamba amb l’oferta de productes la llar concentrada.

A més el temps, que sempre pot condicionar el resultat d’una fira, va respectar Vilafranca, i finalment no va ploure. Per tot plegat l’alcalde, Pere Regull, es mostrava satisfet.

Un dels principals sectors de les fires és el de l’automoció, i en aquest cas els resultats han estat molt satisfactoris. Si l’any passat ja es va arribar a les 159 comandes, enguany s’han venut 179 vehicles en un cap de setmana.

Al final els concessionaris sortejaven 3.000€ de descompte en la compra d’un vehicle entre totes les persones que haguessin signat una compra a les fires. Enguany a més s’hi van afegir els establiments de la llar que sumats oferien 1.700€ a les persones que haguessin fet alguna compra. Un nen i una nena van fer de mans innocents pel sorteig conduit per l’Àlex Santamaria. El guanyador dels 1.700€ va ser David Sanromà, de Cubelles. I la guanyadora del sorteig d’automoció, amb un premi de 3000 euros, va ser l’Esther Olmos, de La Granada.

Els nens van rebre una samarreta de la Festa Major i just acabats aquests sortejos els administradors també van sortejar unes bambes amb el logotip de la festa d’enguany. La guanyadora va ser Imma Tort, de la Ràpita.

En el transcurs de les fires algunes entitats també han fet sortejos i obsequis. És el cas , per exemple de l’Associació de Comerciants de La Girada, que diumenge al migdia va sortejar una panera que va guanyar  l’Esther Aldrubé.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: