Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit un espectacle musical sobre la vida d’Enric Granados

“Granados i l’espurna de la felicitat” és el nom de l’espectacle que es va fer aquest diumenge a la tarda a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

Es tracta d’un relat biogràfic amb les músiques que Granados va escriure, les anècdotes i experiències vitals que va travessar, les persones que va conèixer, tots junts aniran desplegant-se amb un gest tendre i rialler, en clau de clown. Així ho explicaven els mateixos intèrprets: Clara del Ruste i l’Emili Brugalla.

Per fer arribar la música clàssica a un públic familiar, la Clara i l’Emili van crear el projecte teatral i musical El nen infinit. Es tracta de contes propis i altres narracions que volen establir un joc teatral que enllaci la paraula, el gest, la rialla, la màgia i la música tot creant una experiència musical diferent al concert convencional.

En aquesta ocasió, la proposta vol alimentar “l’espurna” de l’amor a la música que abasta totes les edats i que va guiar a Granados durant tota la seva vida fins a crear la seva escola de música a Barcelona. La Clara del Ruste i l’Emili Brugalla explicaven que la clau d’aquest espectacle és precisament la bona música i el sentit de l’humor que arriba a grans i a petits.

A més, l’espectacle commemora al mateix temps el 150è aniversari del naixement del mestre Enric Granados.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: