Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Veronica Pujalte, campiona d’Espanya de judo en categoria màster

Veronica Pujalte, campiona d’Espanya de judo en categoria màster

Pujalte és entrenadora de l’Escola de Judo Vilafranca

Es va celebrar al Pavelló Centro Insular de Gran Canaria, el Campionat d’Espanya de judo en categoria màster.
Veronica Pujalte, entrenadora de l’Escola de Judo Vilafranca, es va proclamar campiona d´Espanya en categoria F2 en -63 kg, guanyant a totes les seves rivals per ippon i sense donar cap opció a les seves contrincants.
Pujalte repeteix el títol guanyat l’any 2016, ja que el 2017, per una lesió no es va poder presentar, d’aquesta manera, d’ençà que fa tres anys la Federació Espanyola de judo va instaurar els Campionats d’Espanya Màsters, Pujalte s’ha proclamat dos cops campiona estatal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: