Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Univers Penedès rep un reconeixement de l’Ajuntament per 15 anys participant al carnaval

El saló de ples de l’Ajuntament de Vilafranca acollia dimecres a la tarda un acte de reconeixement a l’associació Univers Penedès. També per tota la tasca que duen a terme des de fa 15 anys.

El regidor de Cultura, Raimon Gusi; i la regidora de Salut, Esports i Consum, Anna Doblas, van presidir el lliurament d’una placa commemorativa dels 15 anys ininterromputs de participació a la rua de Carnaval de Vilafranca de l’associació Univers Penedès. Raimon Gusi destacava que el motiu principal era per recordar aquests 15 anys de participació al carnaval, però també un reconeixement a la feina feta per l’associació en els seus 15 anys de vida.
Una representació d’usuaris d’Univers Penedès, amb alguns dels seus monitors i membres de la junta de l’entitat van recollir la placa. Tots es mostraven molt satisfets amb aquest reconeixement a la feina que des de fa 15 en suport a les persones amb diversitat funcional i les seves famílies. Josep Maria Jané és el president d’Univers Penedès.
Marina Vizcaya i Laura Parés són dues de les coordinadores d’activitats d’Univers Penedès, que estaven també satisfets del que representa aquest reconeixement per totes les persones que en aquests 15 anys han fet possible el funcionament de l’entitat. Laura Parés remarcava la importància que un grup de persones fa 15 anys posessin en marxa l’associació.
Amb una fotografia de grup, i amb la placa com a protagonista, va finalitzar la recepció que es va fer a l’Ajuntament a Univers Penedès per tal de commemorar aquesta ininterrompuda participació durant 15 al Carnaval de Vilafranca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: