Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una quarantena de persones es troben en el dinar anual de veterans del Vilafranca de futbol

El restaurant Sol i Vi acollia aquest dimecres aquest dinar que des de fa 14 anys el Col·lectiu per la Memòria Històrica del Futbol Club Vilafranca organitza per tal de retrobar-se amb antics companys

Josep Maria Batet, historiador del club; i Joan Mascaró que és un dels impulsors de la trobada, expliquen que la idea va néixer de la voluntat de trobar-se els components del planter del club entre 1959 i 1961. Mascaró i Ramon Via van ser-ne els promotors amb la voluntat que tingués continuïtat, i per tant obrint-la a altres planters i membres del club, com recorda Batet.
Cada any es convida a algun antic jugador, directiu o seguidor del club, i en aquesta ocasió ha estat Francesc Taberner Solana. Batet el descrivia d’aquesta manera.
Al mateix temps, en cada dinar tenen també un record per antics components del club que han mort recentment. En aquesta ocasió van ser Ramon Via, Joan Morera, Joan Pérez Castejón, Miquel Ràfols i Ton Rovira. El dinar d’aquest any començava precisament amb unes paraules re record per Ramon Via, que va ser un dels impulsors de la trobada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: