Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Steven Munar ha actuat al l’Espai Muntanya de Sant Jaume en el marc Cicle Paisatges

El cantautor mallorquí d’orígen anglès Steven Munar ha estat l’encarregat del segon concert de la quarta edició del Cicle Paisatges.

Ja fa anys que el Cicle Paisatges, que es celebra a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, va consolidar els concerts-vermut a Vilafranca del Penedès. En aquesta ocasió, el cicle compta amb tres artistes internacionals #ConnexióUK. Va donar el tret de sortida el grup de Manchester Ivan Campo, amb gairebé 3 hores de concert i un públic expectant que va desafiar la pluja i la calamarsa i  tancarà amb el bluesman de Portsmouth Tim Holehouse.

Steven Munar, l’artista que va tocar aquest diumenge a partir de la 1 del migdia, combina elegants melodies, un directe enèrgic i una carrera que es remunta a finals dels 80 amb el grup The Tea Servants. Actualment ha publicat el seu cinquè disc en solitari “Violet Koski” i també s’ha presentat “The Miracle Boy”, un documental que narra la seva història. Munar explicava que en els seus concerts en format acústic combina treballs propis amb algunes versions.

La connexió amb Anglaterra no només és en les tres actuacions d’aquesta edició, sinó que també Brave Coast Djs, els djs de la casa que amenitzen les actuacions, fan especial èmfasi a les sonoritats de Manchester i altres sonoritats d’influència indie anglès, un recorregut que va des de els anys 80 fins a l’actualitat. Tot plegat es fa a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, des del 29 d’abril al 27 de maig amb actuacions cada dues setmanes, accés lliure i taquilla inversa.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: