Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obren les preinscripcions per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca

Des d’aquest dijous 24 de maig i fins al 3 de juny és obert el període de preinscripció per participar a la Festa Major dels Petits de Vilafranca.

Enguany s’ofereix un total de 352 places en els 16 balls que hi tenen representació. Els infants també tenen opció de formar part dels Falcons i de les Colles Castelleres infantils, per les quals no hi ha un límit de places. En aquest cas, cal posar-se en contacte directament amb cada colla.

Per participar als balls de la Festa Major dels Petits serà imprescindible no faltar a més de quatre assaigs i cenyir-se als mínims d’edat i als barems físics establerts a una graella que estarà disponible en els punts d’informació habituals i que es farà arribar a tot l’alumnat de 1r a 6è de primària de les escoles de Vilafranca.

La preinscripció es podrà fer en línia a través de la web de l’Ajuntament de Vilafranca o de forma presencial a l’Escorxador de dilluns a divendres, de 17 a 19h. Com en els darrers anys, es donarà prioritat de participació als infants empadronats a Vilafranca -o bé que ho estigui com a mínim el pare o la mare o el tutor/a legal-. Els nens i nenes d’altres municipis podran inscriure’s un cop ho hagin fet els infants de Vilafranca i partir del resultat del sorteig que definirà els horaris.

El dilluns 4 de juny, a les 20h, a l’Escorxador, es farà el sorteig de les lletres que definiran els horaris d’inscripció seguint l’ordre alfabètic, de manera que cada família tindrà assignada una franja horària per inscriure’s.

El divendres 8 de juny, de 17 a 21h i el dissabte 9 de juny, de 16 a 20h, es faran les inscripcions a l’Escorxador.

El regidor de Cultura Raimon Gusi va demanar la comprensió de les famílies implicades en la festa major dels petits tot recordant que és un acte amb una gran participació: unes 800 persones al seguici.

El regidor també va posar èmfasi en la celebració de la diada castellera dels petits, ja que contribueix i molt “a dignificar també el paper dels nens a les colles”.
Finalment, també es va anunciar que el pregonet d’aquest any anirà a càrrec del Centre Obert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: