Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat a Vilafranca un llibre que promou una visió feminista de l’economia

Aquest dimecres a la tarda la Biblioteca Torras i Bages acollia la presentació del llibre “Economia Feminista. Desafios, propuestas, alianzas”.

És un llibre que recull diversos articles publicat per la ONG Entrepobles i coordinat per les economistes Cristina Carrasco i Carme Díaz. L’acte estava organitzat per la Comunitat auto financera de dones del Penedès, CAF-Penedès, i el presentava una de les cofundadores d’aquesta comunitat, Sara Ortiz. Cristina Carrasco és economista i investigadora i ha estat professora de la Universitat de Barcelona. L’experiència l’ha portat a deduir que l’economia oficial no representa les necessitats de les persones i per això promou una altra manera d’enfocar l’economia de bracet amb els moviments socials.

L’economia oficial basa la seva activitat en generar cada cop més benefici, amb el que es produeixen greus desigualtats. L’economia feminista busca la millora de la vida de les persones.

A la presentació Sara Ortiz destacava que el llibre neix de la necessitat d’optar per nous enfocaments que ens portin, com a societat, a processos emancipadors i inclusius. Ortiz va aprofitar també per fer una presentació de l’activitat de la Comunitat auto financera de dones del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: