Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Poble Actiu – CUP Sta Margarida i els Monjos promou el debat sobre l’oci nocturn al municipi

Una xerrada, un debat i un bus nocturn gratuït pel dissabte de les Fires de Maig de Vilafranca són les tres accions de la campanya.

La Candidatura d’Unitat Popular de Santa Margarida i els Monjos organitza una sèrie d’activitats per debatre sobre l’oci nocturn. Els cupaires explicaven que inicien aquesta campanya perquè no tenen cap mena d’oferta d’oci nocturn al municipi. Així ho explicava La regidora de Poble Actiu – CUP, Amanda Gallego. A més, criticava al govern local el fet de posar traves a qualsevol entitat privada o col·lectiu més alternativa que ha intentat fer qualsevol projecte en aquest sentit.

El proper dimarts 15 de maig es farà una xerrada a dos quarts de 8 del vespre a la Biblioteca dels Monjos on hi participaran experts en la matèria per posar a tothom en situació respecte l’oci nocturn. Els dos ponents seran Otger Amatller de Noctámbul@s  i Adela Morera, regidora de la CUP de Capellades. El divendres 18 de maig es farà un debat també a dos quarts de vuit, en aquest cas a la sala d’actes de la Masia Mas Catarro, on hi participaran diferents entitats i col·lectius del municipi. I, finalment, organitzen un bus gratuït el dissabte 19 de maig, el dissabte de Fires a Vilafranca, que tindrà parada a Cal Rubió, La Ràpita, Els Monjos, a més de Vilafranca.

El regidor de Poble Actiu – CUP Jordi Salguero explicava que es tracta d’una acció reivindicativa concreta i que és el primer cop que es fa, tot i que ja havien proposat un servei de bus intern pels pobles que conformen el municipi, entre d’altres.

 

El bus serà gratuït i els horaris del bus es poden consultar a les diverses parades de bus del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: