Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Pimecava celebrarà la 2a edició de l’Experiència Gran Reserva

Aquest esdeveniment de promoció dels Caves Gran Reserva, agafa el relleu de la promoció dels caves Premium, iniciada per part del Consell Regulador en els darrers anys.

En la seva aposta per a potenciar i donar a conèixer l’alt nivell i qualitat dels caves Premium,  elaborats per petits elaborador, Pimecava celebrarà el proper dia 9 de juny, la segona edició de l’Experiència Gran Reserva. Aquesta iniciativa, que va comptar amb més de 400 assistents en la seva estrena a l’octubre, ha tornat a escollir el Castell d’Olèrdola per a oferir el tast de més de 50 caves de llarga criança dels 17 elaboradors que participen a la cita. Aquest esdeveniment, serà l’únic de tot el calendari d’engany dedicat íntegrament als caves d’alta gamma. Un fet que Pimecava entoma amb la voluntat d’acostar al gran públic els vins escumosos Premium, així com els processos d’elaboració basats en la qualitat i l’artesania.

L’objectiu de l’Experiència Gran Reserva és potenciar la percepció d’alta qualitat dels vins escumosos amb una criança en ampolla de més de 30 mesos, elaborats per petits i mitjans cavistes.

Per aquesta segona edició, des de Pimecava s’han aplicat una sèrie de millores a l’esdeveniment, entre les que destaca el canvi de data, que passa de la tardor a la primavera, amb l’objectiu de poder prolongar la jornada de tarda, l’increment dels cellers participants i de l’oferta gastronòmica i cultural, i el reforç del lligam entre els petits i mitjans elaboradors amb els prescriptors, mitjans de comunicació i evidentment els consumidors.

 

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

21:30
Pica lletres
Escola Sant Josep A (Vilafranca) - Institut Milà i Fontanals A (Vilafranca)
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: