Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Ona Martí, en infantil, i Isabel Torrents, en adults, guanyen el 3r premi literari d’Olèrdola

Ona Martí, en infantil, i Isabel Torrents, en adults, guanyen el 3r premi literari d’Olèrdola

La lectura de les obres guanyadores per part de les mateixes autores va ser un dels moments rellevants de l’acte de lliurament de premis del certamen.

Amb el conte “Ca la Pepa, una floristeria extraordinària”, Ona Martí ha guanyat la categoria infantil del 3r Concurs Literari Sant Jordi d’Olèrdola. El segon premi de la categoria infantil el rebia Mar Garbín, de l’escola de Sant Pere Molanta, pel seu relat “Els contes”; mentre que Mohamed Morabit, també de l’escola Rossend Montané, va obtenir el tercer premi per la poesia futbolística “som un equip”.

En l’apartat d’adults, el primer premi era atorgat a Isabel Torrents pel poema “Avui Llibertat”. El segon premi el rebia Manel Córdoba, guanyador de l’any passat, per la poesia “Per què no plores petit negre”; mentre que Elisabet Soler, de Sant Pere Molanta, rebia el tercer premi pel tendre conte “El mag del circ”.

La lectura de les obres guanyadores per part de les mateixes autores va ser un dels moments rellevants de l’acte de lliurament de premis del certamen, que acollia dijous passat el saló de sessions de l’Ajuntament d’Olèrdola.

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, indicava que en només tres edicions el concurs ja s’havia fet un lloc entre les propostes culturals del municipi, aportant també projecció exterior i captant participants de la comarca o de fora, com havia estat aquest any el cas d’una obra provinent de Sant Carles de la Ràpita.

Sadurní refermava la voluntat de l’Ajuntament de donar continuïtat a aquest concurs i es mostrava satisfet per haver rebut fins a 28 originals, de temàtica i estils molt variats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: