Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Nadal anuncia la sortida al mercat del nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998

Nadal anuncia la sortida al mercat del nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998

Es posarà al mercat amb motiu del 75è aniversari de la marca.

Més de 600 persones van passar entre dissabte i dilluns per la Finca Nadal de la Boadella en la 14a edició dels Tastos i Maridatges, la mostra enogastronòmica anual més consolidada de la marca. En aquesta ocasió Xavier Nadal, director general del celler, va aprofitar per anunciar la sortida al mercat del nou RNG 20 Brut Gran Reserva 1998, el nou cava en format màgnum que sortirà al mercat el mes d’octubre i que correspon a una de les collites emblemàtiques de xarel·lo de la finca. L’RNG 20 Brut Gran Reserva 1998  veurà la llum coincidint amb el 75è aniversari de la sortida al mercat de la primera ampolla de cava Nadal.

Els assistents als Tastos i Maridatges van poder tastar una àmplia selecció de productes gourmet d’una quinzena de marques maridades amb caves i vins blancs. Pernil ibèric, fumats d’estil tradicional finlandès, pa artesà, carns de qualitat, torrons, bombons i gelats innovadors elaborats seguint receptes tradicionals, entre altres productes que es van servir als jardins de la casa pairal, a la finca Nadal.

En les dues ocasions Xavier Nadal va aprofitar per explicar al públic la nova Marca Col·lectiva de la UE CORPINNAT, impulsada per sis cellers entre els quals hi ha Nadal, amb l’objectiu de distingir al mercat grans vins escumosos elaborats al cor del Penedès, a partir de final d’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: