Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Morgades Trabal deixa al carrer, sense feina i sense poder cobrar l’atur els seus treballadors

Segons un comunicat dels treballadors, l’empresa del Pla dedicada a la distribució de paper, bosses i productes de neteja i perfumeria, ha tancat portes.

Segons un comunicat dels treballadors, l’empresa del Pla, Morgades Trabal SA,  amb més de 70 anys de trajectòria dedicada a la distribució de paper, bosses i productes de neteja i perfumeria, i amb un fort arrelament a Catalunya, ha tancat portes deixant en una situació de total desemparament els seus treballadors. Estan al carrer, tot i no estar formalment acomiadats, no perceben cap salari des de fa més de vuit mesos, no poden treballar ni tampoc reben cap prestació d’atur.

Després de diversos mesos sense rebre cap tipus de salari, a finals de gener, els treballadors van ser enviats a casa, amb una carta on se’ls rellevava de prestar serveis i amb un suposat “permís retribuit”, fins que se solucionés la situació.

Això els deixava en una situació totalment irregular, ja que des d’aleshores no cobren cap salari, ni tampoc poden rebre el subsidi d’atur, ni buscar una altra feina, perquè l’empresa encara no ha fet efectiu cap acomiadament, senzillament els ha deixat oblidats i en una situació injusta i desesperant.

Tot i que se’ls va assegurar que aquesta situació no s’allargaria més de tres o quatre mesos, el cert és que ara per ara tot segueix igual i l’empresa no ha donat cap tipus de proposta, alternativa o solució.

Els treballadors lamenten que tot plegat no és fruït de la realitat econòmica actual, sinó de la nefasta gestió per part de l’empresa, que des de fa temps estava actuant amb total deixadesa, desídia i desatenció cap als proveïdors, clients i cap als mateixos treballadors, que reiteradament  reclamaven explicacions, rebent només mentides i falses promeses com a resposta.

L’empresa donava feina actualment a una quinzena de treballadors, la major part dels quals amb antiguitats superiors als trenta anys, que reclamen una solució urgent i digna perquè la situació actual és insostenible.

 

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
21:30
Esports 21
Tertúlia sobre l'actualitat esportiva local i comarcal
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: