Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’IES Alt Penedès torna a estar entre els 10 finalistes del Concurs de prototips de Siemens

L’IES Alt Penedès ha guanyat 5 dels concursos i n’ha quedat com a quart finalista d’un altre.

Per cinquena vegada consecutiva l’Institut Alt Penedès ha quedat finalista del concurs de prototips que organitza Siemens des de fa 10 anys. El projecte presentat pel grup del cicle formatiu de grau superior en automatització i robòtica industrial s’anomena “Quadres elèctrics 4.0”.

 

L’IES Alt Penedès ha guanyat 5 dels concursos i n’ha quedat com a quart finalista d’un altre. Assolir aquest premi suposa, sobretot, una bona dotació de material a les aules.

 

La regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Xell Montserrat, també ha visitat els alumnes i el tutor del grup per donar-los l’enhorabona per haver arribat, de moment, a estar entre els 10 primers finalistes i per conèixer de primera mà el projecte. Montserrat comentava que aquest és un reconeixement per Vilafranca i, sobretot, per aquest tipus d’estudi com són els cicles formatius.

De tots els centres educatius que es van presentar al concurs primerament s’han seleccionat 10. Ara s’han de fer votacions populars a través de la web del Concurs de Prototips de Siemens https://lnkd.in/eg3Kcyd, entrant a l’apartat de l’any 2018 on es trobaran tots els vídeos dels projectes participants amb el corresponent enllaç per a fer la votació. Es podrà votar fins el proper diumenge 20 de maig i un cop tancades les votacions es desvetllaran els 4 finalistes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: