Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’HCAP estrena aquesta setmana un nou sistema d’admissió i crida per a les visites

L’Hospital Comarcal posa en marxa a partir de dimecres un nou sistema d’admissió i crida per a les visites de consultes externes, proves, hospital de dia i rehabilitació.

A l’entrada de Consultes Externes s’han instal·lat dispensadors que fan la funció d’un gestor de torns automatitzat per facilitar la recepció i la localització del lloc on ser visitat. Per identificar-se cal portar la targeta sanitària o el DNI i treure un tiquet dels dispensadors amb el número aleatori assignat i el lloc on ha d’anar el pacient. Les persones seran cridades a la visita a través de les pantalles instal·lades a les sales d’espera, on apareixerà el número acompanyat d’un senyal acústic. El sistema es posarà en marxa aquest dimecres.

Els pacients deixaran de ser cridats per l’altaveu, millorant substancialment d’aquesta manera la confidencialitat de les dades i la comoditat a les sales d’espera per la disminució del soroll ambiental. Les pantalles també permeten projectar-hi vídeos i imatges, a més de fer més entretinguda l’estona mentre son cridats.

Després de la visita no serà imprescindible passar pels taulells de programació ja que, encara que s’hagi planificat una propera visita, l’Hospital se’n farà càrrec i enviarà la nova cita per SMS, carta o també per correu electrònic, si es disposa de l’adreça corresponent.
Les persones que necessitin un justificant de la visita, el podran recollir, una vegada acabada la consulta, al mateix dispensador de tiquets escanejant la Targeta Sanitària Individual o introduint el número del DNI.

Des de l’Hospital també recorden que es poden fer canvis de dia de visita o anul·lacions o demanar informació a través del correu electrònic i es comprometen a donar resposta a totes les peticions en menys de 48 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: