Dijous, 20 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’escola Circell “ha fet comunitat” aquest diumenge iniciant la reforma del pati

L’escola Circell “ha fet comunitat” aquest diumenge iniciant la reforma del pati

S’estima que prop de 180 persones s’han reunit per pintar espais dels patis en la Festa de les Famílies, una activitat organitzada per l’AMPA de l’escola elm Circell de Moja.

L’Escola Circell de Moja celebrava diumenge la Festa de les Famílies amb una jornada que suposava l’inici del projecte de reforma del pati. Les famílies responien amb complicitat a la crida de participar en els treballs de pintar diferents espais dels patis, des del convenciment que la jornada permetia “fer comunitat”. Així ho expressaven des de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell, a la vegada que oferien una valoració del tot positiva per la implicació de les famílies.
En el pati de l’edifici d’obra de l’escola, la il·lustradora Anna Mongay coordinava la realització d’un mural fet amb aportacions de dibuixos dels infants del centre. En el pati dels mòduls es donava color als murs i també es plantaven plantes. La feina es feia amb la contribució d’infants, famílies i mestres presents en la jornada.
S’estima que per la jornada haurien passat prop de 180 persones. Després de l’èxit de convocatòria, l’AMPA preveu mantenir aquest caràcter de fer de la Festa de les Famílies una jornada de treball comunitari per millorar l’escola. Un dels propers reptes serà el de millorar diferents espais dels patis instal·lant estructures de fusta.
Una paella popular servida al mateix pati de l’escola arrodonia aquesta exitosa Festa de les Famílies de l’escola Circell.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Mònica Hill
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: