Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
L’escola Circell “ha fet comunitat” aquest diumenge iniciant la reforma del pati

L’escola Circell “ha fet comunitat” aquest diumenge iniciant la reforma del pati

S’estima que prop de 180 persones s’han reunit per pintar espais dels patis en la Festa de les Famílies, una activitat organitzada per l’AMPA de l’escola elm Circell de Moja.

L’Escola Circell de Moja celebrava diumenge la Festa de les Famílies amb una jornada que suposava l’inici del projecte de reforma del pati. Les famílies responien amb complicitat a la crida de participar en els treballs de pintar diferents espais dels patis, des del convenciment que la jornada permetia “fer comunitat”. Així ho expressaven des de la Junta de l’AMPA de l’escola Circell, a la vegada que oferien una valoració del tot positiva per la implicació de les famílies.
En el pati de l’edifici d’obra de l’escola, la il·lustradora Anna Mongay coordinava la realització d’un mural fet amb aportacions de dibuixos dels infants del centre. En el pati dels mòduls es donava color als murs i també es plantaven plantes. La feina es feia amb la contribució d’infants, famílies i mestres presents en la jornada.
S’estima que per la jornada haurien passat prop de 180 persones. Després de l’èxit de convocatòria, l’AMPA preveu mantenir aquest caràcter de fer de la Festa de les Famílies una jornada de treball comunitari per millorar l’escola. Un dels propers reptes serà el de millorar diferents espais dels patis instal·lant estructures de fusta.
Una paella popular servida al mateix pati de l’escola arrodonia aquesta exitosa Festa de les Famílies de l’escola Circell.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: