Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’escola Arsenal participa en la IV Jornada d’Art i Disseny: de l’escola a l’empresa

L’escola Arsenal participa en la IV Jornada d’Art i Disseny: de l’escola a l’empresa

Alumnes de l’escola d’Art de Vilafranca hi han presentat diversos treballs i han participat en les activitats que s’han organitzat.

Aquest dimecres 9 de maig, els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca van participar en la IV Jornada d’Art i Disseny: de l’escola a l’empresa, organitzada pel Departament d’Ensenyament i pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.
Dues obres finals d’alumnes de cicles formatius de grau mitjà van ser-ne seleccionades i van ser presentades pels seus autors. Una polsera articulada, obra de l’Aleix Tíscar alumne del cicle de Procediments de Joieria; i el disseny de la web “Operació còmic en xarxa” per a la Biblioteca Torras i Bages, obra de Daniel Sabaté, alumne del cicle d’Assistència al Producte Gràfic Interactiu. En total, l’Escola Arsenal hi participava amb tres obres finals de grau mitjà i amb tres projectes integrats de grau superior, que formaven part de l’exposició en format roll-ups que es podia visitar al CosmoCaixa.
D’altra banda, dins el Projecte “Talent Creatiu i Empresa” Miguel Ángel Banchón, del cicle de grau superior de Gràfica Audiovisual, ha obtingut el primer premi pel seu cartell contra la discriminació de persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals en la tercera edat. També ha obtingut una menció especial en la mateixa categoria Carles Bisbal, alumne del cicle de grau superior de Gràfica Impresa, amb un vídeo de presentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: