Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Escarteen Sisters han presentat el seu darrer videoclip, enregistrat en part a Vilafranca

La música com la clau per escurçar distàncies amb el desconegut centra ‘Split of light’, l’últim videoclip de les Escarteen Sisters.

El passat 27 d’abril les Escarteen Sisters van presentar “Split of light”, el videoclip que serveix per promocionar el seu àlbum de debut publicat per Rocket Music. En plena gira per donar a conèixer aquest dics, i de la bona rebuda del primer single “Mama”, ara han penjat a les xarxes aquest videoclip que s’ha rodat entre Vilafranca i Barcelona.
En aquest nou lliurament, ‘Split of light’ desgrana la curiositat de conèixer el desconegut, una espurna de llum en la fredor del lloc públic. Així s’explica a través del videoclip rodat en blanc i negre davant el color que simbolitza la llum interior que es desperta en conèixer a algú.
Amb pinzellades pròpies del folk i el jazz, el duo format per dues germanes neix component cançons únicament amb la finalitat de comunicar-se amb el seu avi resident a Bèlgica. Anys després, la Laia i la Flàvia decideixen fer un pas endavant i compartir el seu món imaginari ple de música i art amb el món real però sense perdre els valors que han establert les bases del seu disc: d’una banda la proximitat; la incomprensió, la curiositat però també el vertigen d’estar molt a prop d’algú.
El cercle d’aquest món imaginari es tanca amb dos nous conceptes: el número 4 (4 cordes, 4 membres, 4 idiomes, 4 símbols) i el viatge, que inspira el so i el desig d’apropar-a l’altre. Aquest és el teló de fons de ‘Split of light’, la música com a teló de fons per escurçar distàncies amb les persones que vols tenir a prop.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: