Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola congela les tarifes de les escoles bressol municipals

L’Ajuntament d’Olèrdola congela les tarifes de les escoles bressol municipals

La regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament, Anna Boada, ha anunciat que les tarifes de les escoles municipals d’Olèrdola pel curs vinent es mantindran iguals que aquest curs escolar.

Aquesta congelació es produeix en un context de pujada de l’IPC i d’augment dels costos del servei que es presta. Abans de decidir no variar les tarifes s’han valorat vàries opcions, entre les quals la oposició reclamava l’aplicació de més bonificacions i calcular la tarifa en funció de la renda familiar. Boada ha aclarit que aquest model s’aplica en municipis més grans, com Vilafranca, però no ha descartat plantejar-ho en un futur.

Les escoles bressol no presentaran grans canvis l’any que ve respecte aquest. A l’escola Gotims de Moja, per exemple, s’ha afegit aquest curs un horari d’acollida per la tarda que continuarà l’any vinent si s’arriba al mínim d’inscripcions.

Des de l’Ajuntament s’ha fet un balanç positiu de les dades de preinscripció al primer cicle d’educació infantil a les escoles bressol del municipi, ja que a l’escola El Pàmpol de Sant Pere Molanta i a l’escola Gotims de Moja ja queden poques places per preinscriure’s.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: