Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vuitena edició de la Cursa d’Orientació Lluís Barrera tot un èxit amb 275 participants

Aquest diumenge a la Plaça Milà i Fontanals, davant de cal Noi-Noi, va tenir lloc la sortida i arribada de la 8a Cursa d’Orientació Lluís Barrera.

La cursa va comptar amb un gran nombre de participants, en total s’hi van inscriure 275 corredors, en 90 grups, sent un nombre molt elevat per aquest tipus de curses.

Un dels responsables de l’organització, el Lluís Padró, ens recordava les característiques d’una cursa d’orientació.

Cal destacar la gran quantitat de famílies que no van deixar passar l’oportunitat de poder córrer la modalitat de cursa infantil/familiar pels carrers de la vila, i on els més petits van poder gaudir amb els seus pares tot intentant buscar les fites marcades en el mapa.

També destacar la duresa de la cursa llarga d’enguany pels voltants de Vilafranca, que va guanyar en categoria masculina Jordi Cautera, en segona posició l’equip Silversurfers i en tercera Ivan Artigas i Toni Morera.

Jordi Cautera va fer un temps de 2 hores, 25 minuts i 23 segons. Ens explicava que les curses d’orientació combinen estratègia i forma física.

Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser l’equip format per Susana Alcañiz i Cèlia Llurba, amb un temps de 2 hores, 27 minuts i 13 segons. Van anar seguides d’Anna Pamazova i Salut Masip en segona i tercera posició, respectivament.

Cèlia Llurba i Susana Alcañiz ens parlaven de les seves sensacions.

Pel que fa als equips mixtes, els guanyadors van ser l’equip format per Jordi Ginés, Maite Torrejón i Carles Massana. La segona posició va ser per Magí Llaveria i Laura Escolà i la tercera per Joan Balcells i Sandra Mañosa.

Pel que fa a la cursa infantil/familiar, els cinc equips guanyadors en ordre d’arribada van ser pels equips Torreta, Team Power, los Kaktus malorientados, Golfo sur Junior i Família Melson.

Sara Torres va córrer amb el seu pare en l’equip Torreta i s’ho va passar molt bé.

Durant l’entrega de premis, a càrrec de l’Aina Mallol i la mare del Lluís Barrera, Carme Torné, tothom va poder gaudir d’un vermut popular i de diverses activitats lúdiques muntades per als més joves. Esportiu Penedès i Xicots de Vilafranca agraeixen la col·laboració i participació de tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: