Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local recapta més de 1.000 euros per el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

La Policia Local recapta més de 1.000 euros per el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

La Policia Local de Vilafranca va vendre durant la primera setmana i durant les Fires de Maig un total de 262 escuts solidaris amb el lema “pels valents”.

La campanya és per tal de recaptar fons per fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. Més de vuitanta cossos de Policia Local de Catalunya hi col·laboren. Amb la venda d’aquests escuts es van recaptar 1.066 euros i fins i tot moltes persones van fer una donació econòmica sense adquirir l’escut.

La Policia Local de Vilafranca va iniciar la posada en marxa dels escuts solidaris en l’estand propi durant les Fires de Maig, a la seva seu al c/ Pati del Gall, i a l’entrada de l’Ajuntament. Posteriorment buscarà la implicació d’entitats i comerços de la ciutat. L’escut porta una cola termoadhesiva al dors que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba simplement passant-li la planxa. D’aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a camises, dessuadores o motxilles. Els escuts solidaris es regalen a canvi d’una donació mínima de 4 euros a la seu de les Policies Locals i en alguns comerços de les seves localitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: