Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local de Vilafranca es mobilitza contra el càncer infantil

La Policia Local de Vilafranca es mobilitza contra el càncer infantil

Més d’una tercera part dels cossos de Policia Local que hi ha a Catalunya s’han implicat activament en una campanya per ajudar a fer realitat el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

Serà el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La campanya es va iniciar l’octubre passat després que els caps de les Policies Locals de Caldes de Malavella, Sant Celoni i Hostalric decidissin seguir l’exemple dels agents de la Policia Municipal de Terrassa, que havien decidit rapar-se el cabell per posar-se en el lloc dels infants amb càncer i fotografiar-se amb ells per il·lustrar un calendari solidari a favor de la causa.

Els caps d’aquests tres cossos policials van tenir llavors la idea de personalitzar l’escut del cos policial on treballen i crear-ne un “pels valents”, el lema de la campanya llançada per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona i la Fundació FC Barcelona per finançar el projecte. Uns escuts  per regalar-los a les persones que fessin una donació per al Pediatric Cancer Center Barcelona.

De seguida, molts altres municipis van sumar-se a la iniciativa i sis mesos després, ja són 81 les Policies Locals i una Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil els que participen en la campanya. La Policia Local de Vilafranca iniciarà la posada en marxa dels escuts solidaris en l’estand propi durant les Fires de Maig, a la seva seu al c/ Pati del Gall, i a l’entrada de l’Ajuntament. Posteriorment buscarà la implicació d’entitats i comerços de la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: