Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La divuitena edició del Tastacontes s’ha celebrat amb molta participació malgrat la pluja

En divuit anys, la festa del Tastacontes no havia patit mai els efectes de la pluja.

En divuit anys, la festa del Tastacontes no havia patit mai els efectes de la pluja però aquest dissabte va obligar a traslladar tota l’activitat prevista a l’aire lliure al carrer de la Font a altres llocs del mateix carrer.

El Tastacontes és una festa de la il·lustració que reuneix una trentena d’il·lustradors i il·lustradores de tot Catalunya perquè dibuixin més d’un centenar de contes que presenten alumnes de gairebé totes les escoles de la comarca.

El Tastacontes està organitzat pel centre d’expressió plàstica Zig Zag amb la complicitat de la llibreria L’Odissea, l’Ajuntament de Vilafranca i Òmnium Cultural. Sadurní explica que és una festa molt arrelada i amb una gran participació.

Molts il·lustradors repeteixen any rere any l’experiència i n’hi ha d’altres que s’hi incorporen per primer cop. És el cas de la Marta Quílez.

A banda de la il·lustració dels contes que escriuen els nens i nenes a les escoles, també hi havia un espectacle de titelles del Néstor Navarro, ‘Pipa, el titella meravella’, que es va fer a l’interior d’un portal.

Així, amb els canvis provocats per la pluja, la festa es va poder desenvolupar amb una alta participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: