Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació ha elaborat l’estudi d’optimització energètica d’El Jardí de Sant Quintí

El treball busca disposar d’informació objectiva sobre l’eficiència energètica, el consum d’energia i les emissions de CO2 d’aquest equipament.

L’objectiu del treball, que ha estat lliurat aquet divendres pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcalde, Pol Pagès, és disposar d’informació objectiva sobre l’eficiència energètica, el consum d’energia i les emissions de CO2 d’aquest equipament.

El centre cívic El Jardí és un equipament que consta de dues edificacions i s’ha obtingut una qualificació energètica lletra D per l’edifici del centre cívic i lletra C per la sala polivalent. El treball lliurat també fa propostes d’estalvi energètic. Són mesures com, per exemple, la substitució de lluminàries per d’altres més eficients així com del sistema de climatització actual basat en radiadors elèctrics per un de més eficient, i la substitució de les finestres actuals per finestres de doble vidre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: