Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 3era edició de Ritmes Solidaris aconsegueix 3.600 àpats per infants pel curs vinent

Per tercera vegada, les escoles de dansa de Vilafranca Assumpta Trens, Cas i Gimdans, s’han unit per recaptar fons a favor de projectes de Creu Roja sobre l’alimentació infantil.

L’any 2016 naixia el projecte Ritmes Solidaris, un espectacle que per primer cop unia a prop de 150 ballarins i ballarines de les tres escoles de dansa, a benefici d’una causa solidària, assolint una recaptació de 1.904€ que va servir per oferir 310 àpats a infants de Vilafranca durant el curs 2016/2017. La iniciativa sorgia d’un dels voluntaris de l’assemblea, Josep Curto, que és el voluntari de Creu Roja més veterà de tota Catalunya.

La presidenta de la Creu Roja a l’Alt Penedès, Àngels Matas, recorda que la seva entitat treballa de forma propera amb la societat del seu entorn.

Matas vol agrair a tothom que ha col.laborat en la iniciativa. Especialment a les escoles de dansa.

També al Casal, pel suport indispensable per aquest projecte, als voluntaris, en especial a Lluís Sanahuja, per donar forma a la historia i a l’Agnès Piñol, per posar-hi veu  i a totes les empreses que han col·laborat de forma desinteressada en la fila 0.

Enguany, a la III Edició de Ritmes Solidaris que es va celebrar el dissabte passat, Creu Roja es marcava l’objectiu d’arribar als 6.000€ recaptats per poder garantir 3.600 àpats a infants de la nostre comarca pel curs escolar 2018/2019. El públic assistent col·laborava mitjançant una taquilla inversa. A l’acte hi van assistir més de 550 persones i prop de 150 ballarines, aconseguint superar l’objectiu dels 6.000€ previstos inicialment.

Com ja es va fer a la segona edició, les empreses de la comarca es van poder implicar col·laborant econòmicament mitjançant una Fila 0, però deixant els seients lliures a disposició del públic assistent. Aquestes han jugat un paper fonamental amb les seves aportacions econòmiques per arribar a l’objectiu.

Amb l’èxit de la III Edició, Creu Roja confia en que Ritmes Solidaris es consolidi i que continuï sent tan ben rebut com ho porta sent els darrers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: