Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La 38a Trobada d’Olèrdola manté propostes que fomenten el retrobament veïnal

La 38a Trobada d’Olèrdola manté propostes que fomenten el retrobament veïnal

Oferir activitats que facilitin el retrobament veïnal torna a ser un dels propòsits de la programació de la Trobada d’Olèrdola, que viurà els actes de la seva 38a edició del 19 i 20 de maig.

El primer dels actes serà el 24è sopar de regidors i exregidors, programat per divendres 18 de maig al restaurant La Serreta.
El tret de sortida de les propostes al conjunt monumental és a les 5 de la tarda del dissabte 19 de maig, amb l’accés a l’acampada. S’haurà de presentar el resguard d’inscripció que cal formalitzar abans del dia 14. Entre les diverses activitats, a les 7 de la tarda hi haurà una visita guiada “Olèrdola, 4.000 anys d’història” amb sortida des del Centre d’Interpretació d’Olèrdola. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a l’adreça de correu electrònic .
A partir de dos quarts de 9 del vespre hi haurà botifarrada popular, i després espectacle i música fins a la matinada.
Diumenge 20 de maig, els actes s’iniciaran a les 8 del matí, amb la sardinada popular. A partir de les 12 del migdia, es preveu l’acte de lliurament dels premis del concurs de dibuix que s’haurà fet al llarg del matí i, seguidament, es lliurarà el Premi Rossend Montané, que distingeix a persones i entitats que s’hagin significat pel seu treball a favor d’Olèrdola.
El darrer dels actes de la Trobada s’ha programat a les 6 de la tarda, amb la guerra d’aigua. Durant la trobada hi haurà servei de Wi-Fi gratuït i el servei de bar serà gestionat per una entitat del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: