Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Junts x Sant Martí lamenta el pagament d’endarreriments de l’IBI

Junts per Sant Martí atribueix a la inactivitat de l’anterior govern el pagament d’endarreriments de l’mpost de Bens Immobles.

En un comunicat  de Junts per Sant Martí apunten que son molt sensibles amb el problema que està generant aquests dies, a moltes cases del seu municipi, el rebut de l’Impost de Bens Immobles que enguany incorpora una revisió a l’alça amb efectes retroactius.

En el comunicat assenyalen que la manca de pro activitat de l’anterior govern municipal, fa que ja sigui inevitable haver de pagar els endarreriments i això causa un perjudici molt gran a moltes famílies del poble.

A proposta del PDeCAT el Ple municipal va acordar baixar 9 dècimes de punt que, com a mínim, hagués mitigat l’impacte de rebut d’enguany, però l’anterior govern no va fer cas d’aquest acord, pres per la majoria dels regidors i no s’ha fet efectiu.

Per la seva part es comprometen a rebaixar el tipus de l’IBI per al proper any, el màxim possible, tenint en compte, que degut a que l’anterior govern ha sobrepassat el sostre de dèficit, el pressupost per al 2019 estarà força controlat per la Diputació de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: