Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Pera actuarà a la 13a edició de La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca

Joan Pera actuarà a la 13a edició de La Nit Solidària del Rotary Club Vilafranca

L’actor Joan Pera serà l’encarregat de conduir l’espectacle de la 13a Nit Solidària del Rotary Club de Vilafranca del Penedès a benefici de l’Espiga.

El popular actor i doblador farà un monòleg durant el sopar solidari que tindrà lloc el proper 1 de juny al Casal de Vilafranca. Per segon any consecutiu, les entitats esportives del Penedès hi estan tenint un paper molt destacat, ja que des de fa uns mesos, estan organitzant activitats per a recaptar fons per al projecte beneficiari d’enguany, l’ampliació de la Residència Graupera que la Fundació l’Espiga té al centre de Vilafranca.

Enguany la Nit Solidària destinarà tots els fons a l’ampliació de la residència que la Fundació l’Espiga té al carrer Graupera de Vilafranca. Aquesta entitat penedesenca dedica la seva tasca a donar resposta a les necessitats de persones joves i adultes amb paràlisi cerebral i etiologies similars, i persones que presenten greus discapacitats físiques, psíquiques i/o sensorials. Amb l’aportació de la Nit Solidària, s’equiparan 8 noves habitacions a la residència, que actualment té 12 habitacions. Aquestes 8 places addicionals disposaran de majors mesures de seguretat, espais independents per serveis d’infermeria, així com a tot l’equipament imprescindible per poder donar la millor atenció possible.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: