Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

“Ivan Campo” ha inaugurat la 4a edició del cicle “Paisatges” a l’Espai Muntanya de Sant Jaume

El cicle es farà al mateix espa fins al 27 de maig amb actuacions cada dues setmanes, accés lliure i taquilla inversa.

El Cicle Paisatges arriba a la quarta edició amb tres artistes internacionals #ConnexióUK. Ja fa anys que aquest cicle, que es celebra a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, va consolidar els concerts-vermut a Vilafranca del Penedès. Aquest diumenge el grup de Manchester Ivan Campo, va donar el tret de sortida. Ja porta més d’una dècada i un bon grapat d’àlbums, cuidant molt els detalls, amb un estil pop-folk i bones melodies que emocionen. Arriben a Catalunya per presentar el seu darrer treball “Season of the King”, en format duet. Els dos músics, l’Adam i en Ben, explicaven minuts abans del concert que els agrada fer gira per terres catalanes perquè la gent és molt amable i aprecien la música.

Al cicle també hi actuarà el bluesman de Portsmouth Tim Holehouse i el cantautor mallorquí d’orígen anglès Steven Munar. La connexió amb Anglaterra no queda aquí, sinó que també Brave Coast Djs, els djs de la casa que amenitzaran les actuacions, faran especial èmfasi a les sonoritats de Manchester i altres sonoritats d’influència indie anglès, un recorregut que va des de els anys 80 fins a l’actualitat.

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: