Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Inscripcions a la jornada de presentació de la 7a edició del programa Accelera el Creixement

Inscripcions a la jornada de presentació de la 7a edició del programa Accelera el Creixement

El proper divendres 25 de maig, a 2/4 de 10 del matí, tindrà lloc a l’Edifici de l’Enològica de Vilafranca la jornada de presentació de la 7a edició del programa Accelera el Creixement.

Accelera el Creixement és un programa impulsat al 2012 per la Patronal Pimec i la Diputació de Barcelona que compta amb l’Ajuntament de Vilafranca i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès com a agents referents al territori. L’objectiu principal del programa és ajudar a les empreses participants a impulsar el seu creixement mitjançant l’elaboració d’un pla de creixement operatiu i un assessorament personalitzat per part de consultors d’alt nivell, en elements cabdals de la competitivitat empresarial, com són la innovació, l’estratègia empresarial, la internacionalització, l’equip directiu i la comercialització i el màrqueting.
La jornada de presentació està adreçada a pimes amb un mínim de 3 treballadors, que tinguin 5 o més anys de vida i la matriu o centre de decisió a la província de Barcelona i comptarà amb la presència de representants de la patronal PIMEC i de la Diputació i amb dues empreses del territori, participants en edicions anteriors, que explicaran la seva experiència.
Les empreses interessades es assistir a la jornada s’han d’inscriure prèviament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: