Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ensopegada dels Verds amb el 3 de 9 amb folre a Sants

Els Castellers de Vilafranca deixen en carregat el 3 de 9 amb folre, que no els queia des de la vigília de Sant Fèlix del 2012

La plaça de Bonet i Muixí de Sants a Barcelona, ha estat l’escenari de la diada del 25è. Aniversari dels Castellers de Sants, els borinots, que han tornat a comptar amb la presència dels Castellers de Vilafranca, a més dels Xiquets de Tarragona.

Es nota i molt que els verds encara estan a mig gas i els manca certa pressió. Els castells de la diada de Sants s’han mostrat bellugadissos, amb novetats als troncs això si, que fins i tot han provocat la caiguda inesperada del 3 de 9 amb folre. D’entrada han atacat la Torre de 8 amb folre, de bona mida però lenta d’execució, que s’ha fet notar en una baixada remenada. Tercera de la temporada. En segona ronda han portat a plaça per segon cop aquest any el 3 de 9 amb folre, el primer fora de casa. Un tres que ha pujat amb certa comoditat però que s’ha anat obrint perillosament a segons i terços fins que a la sortida de sisens els castell ha cedit. Han trencat una ratxa de gairebé 6 anys sense caiguda amb 93 de descarregats i 1 intent desmuntat en tot aquest temps. La diada l’han tancat, com tenien previst, amb el 4 de 8 amb novetats a terços que no han treballat còmodes. Cal treure’s la son de les orelles si per Fires, diumenge vinent, volen estrenar el 4 de 9 amb folre. S’han acomiadat amb dos pilars de 5 i dos de 4 a l’hora.

La colla local, els Castellers de Sants a tornat a repetir dos castells fets per vigília. el 3 de 8 i la Torre de 8 amb folre, afegint el 4 de 8 que els ha permés completar la primera tripleta de 8 de la temporada. Els Xiquets de Tarragona per la seva banda després de sumar el 5 de 7, han estrenat aquest 2018 el 3 de 8, per acabar amb el 4 de 7 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: