Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els sons de la Mediterrània arriben a l’Auditori de les veus del Cor Infantil Amics de la Unió

Un dels millors cors de veus blanques del nostre país ens presenta un espectacle ple de força, alegre i emotiu.

Els colors del mar és un recorregut musical que combina cançons populars de la Mediterrània amb composicions originals d’Eduard Iniesta i Piti Español, interpretades per VEUS- El Cor Infantil Amics de la Unió i acompanyades, en aquesta ocasió, per la cantant Gemma Humet.

VEUS – Cor Infantil Amics de la Unió està format per 60 veus blanques d’entre 12 i 18 anys i és considerat un dels cors de més nivell del nostre país. Ha participat en nombrosos festivals internacionals importants i ha estat múltiplement premiat.

L’espectacle començarà a les set de la tarda d’aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: