Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els expositors destaquen les promocions que posen a l’abast de la clientela a les Fires de Maig

Un 81% dels expositors de les fires de maig són de la comarca de l’Alt Penedès i prop de tres quartes parts ja han participat en edicions anteriors de la fira.

Les Fires de Maig de Vilafranca són una mostra multisectorial de referència a Catalunya, amb la presència de 130 expositors de diferents àmbits com l’automoció (32%), la maquinària agrícola (9%), el comerç i serveis (42%) i el teixit associatiu (9%). El món del vi i la gastronomia (8%) també hi són presents en una fira que és un gran reflex de la vitalitat i diversitat de les empreses i els comerços del territori.

Un 81% dels expositors de les fires de maig són de la comarca de l’Alt Penedès i prop de tres quartes parts ja han participat en edicions anteriors de la fira.

El sector de l’automoció és un dels més destacats amb una àmplia superfície de l’espai expositiu dedicat a vehicles de tota mena. Tenint en compte que aquest any no hi ha saló de l’automòbil, els concessionaris aposten per portar a les fires les novetats i bones ofertes per als seus possibles clients.

També la maquinària agrícola té un pes rellevant a les fires de maig, a l’exterior del pavelló.
Una de les novetats de les fires d’enguany és que el pavelló de comerç acull enguany estands relacionats amb la llar en un sentit ampli.

A l’estand de Centre Vila, per posar el cas, han decidit imitar una casa amb diferents elements provinents d’una vintena de botigues associades.

Al mateix recinte hi havia, per exemple, l’estand d’Art Divano Sofàs, una empresa amb fàbrica a Mataró que és present per primer cop a les fires.

N’hi ha que s’estrenen a les fires i n’hi ha que porten moltes edicions al darrere, com l’empresa familiar de l’Espirall MacMobles.

Les entitats també són presents a l’esdeveniment per donar-se a conèixer entre la ciutadania que visiti les fires. Per al projecte cooperatiu Coopsetània, aquestes són les primeres fires de maig. Comparteixen estand amb el grup Entrem-hi.

Les Fires i Festes de Maig completen la seva oferta amb un programa d’activitats paral·leles com les Jornades Empresarials o l’espai Demo, que aquest any s’ubica dins del recinte firal amb un total de 22 xerrades i presentacions programades que ja s’iniciaven aquest divendres al matí.
Per als més petits, es disposa de nou de l’Espai Jugafira, a la zona entre pavellons amb tallers gratuïts guiats per monitors del Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: