Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els estudiants del Màster de Gestió Cultural de la UB han visitat Sant Sadurní

Els estudiants del Màster de Gestió Cultural de la UB han visitat Sant Sadurní

La regidora Montse Medall els va parlar dels eixos i acció cultural del municipi i del nou Centre Cultural.

Els estudiants del Màster de Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona van ser a Sant Sadurní el passat dissabte 5 de maig per conèixer de prop el nou Centre Cultural.
El Màster prepara els futurs responsables en gestió, administració i mediació cultural en els àmbits públic i privat en tots els sectors de la cultura: audiovisual, literari, arts escèniques, música, patrimoni i arts plàstiques, entre d’altres.
La regidora de Cultura Montse Medall va rebre els estudiants i els va presentar les principals línies de l’acció cultural del municipi i els eixos de treball del Centre Cultural. Va acompanyar els alumnes durant tota la jornada i va formar part del jurat de les ponències que van llegir a la tarda.
Després de la jornada de treball la regidora es va mostrar satisfeta de la visita i va apuntar què la gestió municipal de la cultura de Sant Sadurní ha suscitat interès en l’àmbit acadèmic. L’equipament de la Plaça Nova, va cometar, és molt innovador, trenca barreres i segurament serà un exemple per d’altres municipis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: