Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vinseum s’omple de visitants per commemorar el Dia Internacional dels Museus

Tot i que el Dia Internacional dels Museus se celebrava divendres, 18 de maig, el Vinseum va oferir portes obertes als visitants durant tot el cap de setmana.

A més es van oferir diferents actes que van tenir molt bona resposta de públic. Dissabte des del matí i fins a la nit s’oferien també visites guiades a l’exposició permanent conduïdes per membres de l’equip de Vinseum, que es completaven amb un joc. En concret el guia explicava una mentida i entre tots els visitants que l’encertessin es sortejava un regal.

El director del Vinseum, Xavier Fornos, es mostrava molt satisfet per la resposta del públic.

Fornos recordava que la visita era una de les últimes ocasions per poder veure l’exposició permanent del Palau Reial.

Diumenge Vinseum també oferia portes obertes de manera gratuïta amb una degustació de vi o most inclosa per a tots els visitants i divendres tenia lloc un concert a càrrec de professors i alumnes de flauta travessera i guitarra de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: