Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El secretari d’Hisenda del Govern ha explicat la necessitat de vincular empresa i República

Albert Castellanos remarca que malgrat la voluntat d’implantar des de certs sectors la idea que l’economia patia per la situació política, el creixement ha Catalunya en el darrer any ha estat del 3%.

Un dimecres més ERC de Vilafranca organitzava aquesta setmana una nova jornada per parlar de qüestions relacionades amb la construcció del nou país. Així en aquesta ocasió se centrava en els reptes i les oportunitats del món empresarial, amb la participació del secretari d’Hisenda de la Generalitat Albert Castellanos.
Amb les xifres que va oferir als assistents, Castellanos volia constatar que en el darrer any les empreses i el món econòmic català han funcionat bé. S’ha assolit un creixement del 3%, s’han creat llocs de treball i s’avança cap a un model més sostenible que el existent en els darrers anys. Pe tot plegat, remarcava que malgrat des de certs sectors s’hagi volgut explicar el contrari, l’economia ha evolucionat bé.
Castellanos insistia també en la necessitat de vincular fer República amb fer empresa, i apuntava que des del nou govern que s’ha de constituir en els propers dies es treballarà per la internacionalització de les empreses catalanes i la diversificació del seu finançament.
En la sessió hi van prendre part empresaris, comerciants i emprenedors de Vilafranca i comarca per tal de parlar de la situació actual i estudiar possibles mesures de futur. També amb representació del sector de les cooperatives i refermant la necessitat d’apostar per una economia i teixit empresarial més social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: