Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El proper 25 de maig se celebrarà un Sopar Groc al Centre Cultural de la Ràpita

Els veïns de Santa Margarida i els Monjos es continuen mobilitzant per demanar la llibertat dels empresonats i les empresonades polítiques i els exiliats i les exiliades.

No només amb els llaços grocs a les solapes, als carrers o a les cases, sinó també amb iniciatives per enfortir la caixa de resistència.

El proper divendres 25 de maig serà als locals del Centre Cultural Recreatiu de la Ràpita que es farà un sopar solidari amb l’objectiu d’ajudar econòmicament les famílies dels presos i els exiliats polítics. En el transcurs de l’acte també es sortejaran lots de productes oferts per botigues i restaurants del municipi. Els fons recaptats aniran a la Caixa de Solidaritat creada pels familiars de les persones empresonades o exiliades.

Al sopar hi assistiran familiars de les persones empresonades de l’Associació Catalana pels Drets Civils, i comptarà amb l’animació de l’acordió de l’alcalde de Miravet, Toni Joan Borrell, i del grup de teatre local. L’acte està obert a tothom, i per poder participar-hi es pot fer la reserva al telèfon 606120563.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: