Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP sol·licita al Delegat del Govern que insti a l’Ajuntament la retirada de l’estelada

El PP sol·licitarà al Delegat del Govern de l’Estat a Catalunya que insti a l’Ajuntament la retirada de l’estelada que hi ha al costat del monument a Milà i Fontanals.

El grup municipal del PP de Vilafranca ha anunciat que demanarà al delegat del Govern que requereixi a l’Ajuntament a retirar de forma immediata l’estelada col·locada en el pal de bandera que hi ha a la Rambla de Sant Francesc i també la resta d’estelades col·locades a molts fanals de la vila, així com la retirada de banderes, pancartes i símbols de caràcter partidista de diferents ideologies en espais públics de titularitat municipal.

El regidor del PP, Josep Ramon, assenyala que per acompanyar aquesta petició hi aportaran la recollida de signatures ciutadanes que van començar aquest dissabte al mercat de Vilafranca.

Des del PP estan convençuts que l’Ajuntament haurà d’acatar la llei i diuen que ja hi ha jurisprudència d’un cas molt semblant que va passar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

El Grup Municipal del PP ja havia presentat el juny de l’any passat una moció al Ple de l’Ajuntament demanant la retirada. Moció que va ser rebutjada.

En cas que no s’atengui el requeriment de la Delegació del Govern des del PP demanen que s’insti a l’advocacia de l’estat perquè interposi les accions legals necessàries amb un contenciós administratiu.

La recollida de signatures que va començar el PP en una parada al mercat de Vilafranca aquest dissabte passat tindrà continuïtat també els propers dos dissabtes.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: