Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘El octavo día’, una exploració incòmoda i bella de la violència i el sexe

La creació de la companyia vilafranquina La Taimada ‘El octavo día’ tancava dissabte al vespre a Cal Bolet les activitats del Dansòmetre.

Sota la direcció de la ballarina i coreògrafa Olga Álvarez i el creador audiovisual Jordi Cabestany, ‘El octavo día’ és una proposta que explora la violència i el sexe a través de cinc intèrprets i cinc cossos més que els accionen d’una manera o una altra.

Les escenes de ‘El octavo día’ tenen una narrativa interna que defuig el pas del temps entès cronològicament. Lluny de voler jutjar o presentar un discurs concret, La Taimada ha volgut posar davant els ulls del públic una sèrie d’escenes que, tan belles com incòmodes, provoquen sensacions contradictòries i acaben removent internament l’espectador.

La creació arribava, en el marc del Dansòmetre, per primer cop a Vilafranca després de la seva preestrena a Barcelona, la primavera del 2016.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: